Produktion stm

Kvalitet betaler sig

STM
Vinduer A/S

Gamle traditioner,
højteknologisk produktion

Mere end 45 års kontinuerlig fokusering på kvalitet, produktudvikling og service har gjort STM Vinduer A/S til en Danmarks førende producenter af vinduer og døre i træ og træ/alu. Tiden har lært os at værdsætte solidt kvalitetshåndværk, og uanset vind og vejr holder vores vinduer og døre generation efter generation.

Vi har et komplet vindues- og dørprogram, der fremstilles med moderne produktionsmetoder og højteknologiske bearbejdningsmaskiner, og efter mål og den specifikke opgave, så hos os er det muligt at få fremstillet elementer, der tilgodeser individuelle ønsker og behov. Vore energirigtige facadeløsninger tager udgangspunkt i den danske arkitektur og skaber smukke løsninger, god komfort og god økonomi. Måske er der flere muligheder for at realisere din ønskebolig, end du lige umiddelbart tror...

Projektering
råd og sparing

STM giver dig et overblik over projektets muligheder og løsninger samt den professionelle rådgivning om produktvalg.

Projekt-
optimering

STM tilbyder hjælp i udviklingsfasen i tæt samarbejde med arkitekten og håndværkeren. Vi rådgiver om optimering af produktets funktioner, produktvarianter, sikkerhed, lyd, energi etc.

Produktion
i Danmark

STM kan med produktion på Langeland tilsikre kvalitetssikring, samt at alle aftaler bliver overholdt.

Levering
og service

STM leverer til den aftalte tid i LC lastbiler og chaufførerne sikrer korrekt levering og billeddokumentation af alle leverancer.

Vore veluddannede serviceteknikere - lokalt forankret i Danmark - sikrer hurtig og professionel afvikling af serviceopgaver. Vi kan kun leve af tilfredse kunder.

Garanti
og support

STM yder 10 års garanti på træ/alu produkter og 5 års garanti på træprodukter. Vi rådgiver om efterbehandling og garanterer for levering af reservedele til vore produkter.

STM klarer alle faser og behersker med egen organisation hele
værdikæden fra udvikling, salg, marketing,
produktion, levering og service.

Vardikade hjul stm small

STM råder over et samlet
produktionsareal på 16.000 m2,
der er opført i 2008.

Produktionsplanlægning og programmering af vore højteknologiske træbearbejdningsmaskiner styres elektronisk fra vores PTA-afdeling. Vore dygtige medarbejdere tilsikrer den ønskede kvalitet og den nødvendige kvalitetssikring i takt med, at emnerne løber igennem de forskellige arbejdscentre.

STM er en effektiv industrivirksomhed med fokus på udvikling, fleksibilitet og kvalitet – vi mener selv, at vort maskinarbejde er ”Best in class” og som bekendt er godt begyndt halvt fuldendt.

Stm fabrik langeland
Miljo gron strom

Miljø og
holdbarhed

Vi er STM Vinduer

Mere end 50 års kontinuerlig fokusering på kvalitet, produktudvikling og service har gjort STM VINDUER A/S til en førende dansk producent af vinduer og døre i træ og træ/alu.

Vil du vide mere

STM vinduer A/S Kassebøllevej 3, 5900 Rudkøbing, Danmark, tlf. 63 51 16 09
Produceret i Rudkøbing, Langeland
TINIUM og NEO er produceret på Langeland
Kort over forhandlere
Find din STM forhandler
Find forhandlere