Truck

Vi tilbyder

Hurtig
& stabil
levering

LEVERINGSTIDER

tinium 3-lags træ/alu
Standard Uge 39
Projekt Kontakt os
neo 3-lags træ/alu
Standard Uge 36
Projekt Kontakt os
Fås med kviklevering (10 arbejdsdage)
sapino a 3-lags træ
Standard Uge 36
Projekt Uge 36
sapino 2-lags træ
Standard Uge 36
Projekt Uge 36

Opdateret 2024-07-12

Disse leveringstider gælder for standard elementer.
Der er ekstra leveringstid på 2-farvede, skrå/buede elementer, dreje/kip, skydedøre, vinduesdøre, specielt glas/fyldninger, energisprosser, harlekin kryds og egetræselementer samt på levering af elementer til udlandet.

Bemærk at ovenstående leveringstider kun er vejledende!

Kviklevering

STM Kviklevering
Fra fabrik til facade på kun 10 arbejdsdage!

Gælder for SAPINO (træ) og NEO (træ/alu).

Læs mere om STM Kviklevering

Leveringsform

STM Vinduer leverer alle ordrer over DKK 3.000,- uden beregning i hele Danmark (ekskl. Færøerne og Grønland). Ordrer under DKK 3.000,- tillægges leveringsgebyr på DKK ,450. Der vil dog beregnes et individuelt fragttillæg for transport til ikke-brofaste øer (eksklusiv Bornholm)

STM Vinduer lægger vægt på at kunne tilbyde den bedste service og håndtering af alle ordrer gennem hele forsyningskæden og tilpasser derfor leveringsløsningen til dine behov. Alle leveringer vil normalt blive leveret med lastbiler med løftebagsmæk.

Der kræves passende passage til en sættevogn med frihøjde på 4,00 m, 2,65 m i bredden og ca. 20 m. i længden inkl. lift. Det er kundens ansvar at sikre, at det er muligt at levere elementerne på et fast underlag.

Såfremt elementet er enten større end 3,00 m. i længden eller 2,35 m. i højden, skal kunden hjælpe med aflæsning; eventuelt i form af gaffeltruck, manitou eller lignende. Såfremt elementet er højere end 2,45 m., skal der bestilles kranlevering. Pris herfor efter nærmere aftale.

Chaufføren ringer ca. ½ time inden levering for at afklare blandt andet placering af ordren. Vi medbringer både manuel- og elløftevogn, og vi vil altid bestræbe os på at levere så hensigtsmæssigt som muligt i indkørsel, carport m.v.

Hvis dette ikke er muligt på grund af lokale forhold, er standardlevering ved vognkant.

På adresser, hvor leveringsforholdene ikke muliggør levering med ovennævnte transportmiddel, kan ordren bestilles til alternativ adresse – evt. trælasten. Denne situation kan eksempelvis være aktuel ved levering på følgende steder:

• Sommerhusområder med begrænset plads
• Bymidte / gågade
• Landejendomme

Hurtig levering
Forvogn STM 499x209 stm
Kranvogn

Forvogn med løftebagsmæk

Anbefales til bymidter, sommerhusområder, landejendomme eller generelt hvor pladsforholdene ikke muliggør levering med standard lastbil. Forvognen er ca. 9 m lang og læsser 6 ladmeter.

Lastbilen kan ikke aflæsse elementer, der er større end 2,55 m i længden og 2,45m i højden. Såfremt elementerne er højere end 2,35m skal kunden hjælpe med aflæsning; eventuelt i form af gaffeltruck, manitou eller lignende.

Fragttillæg: Efter nærmere aftale.

Størrelse af lad: L: 6,0m B: 2,45 m H: 2,65 m
Samlet længde 9 m, samlet højde 3,90 m

Levering med kranvogn

Hvis pladsforholdene ikke muliggør levering med standard lastbil anbefales levering med kranvogn. Det kunne eksempelvis være, hvis der ikke er fast underlag eller hvis pallen skal løftes over en hæk eller lign.

Kranvognen er ca. 9 m lang og læsser ca. 6 ladmeter. Kranens rækkevidde er max. 10 meter vandret ud fra bilen ved en pallevægt på max. 700 kg. Alle paller sættes på jorden.

Fragttillæg: Efter nærmere aftale.

L: 6,0m B: 2,45m - Samlet længde 9m

Tidsleveringer

I forbindelse med ovenstående leveringsformer, tilbydes levering i aftalt tidsinterval:

 • Kl. 05:00 - 07:00:
  Fragttillæg DKK 1.430,-
 • Kl. 06:00 - 08:00:
  Fragttillæg DKK 1.430,-
 • Kl. 07:00 - 09:00:
  Fragttillæg DKK 975,-
 • Kl. 07:00 - 12:00:
  Fragttillæg DKK 490,-
 • Kl. 12:00 - 17:00:
  Fragttillæg DKK 490,-

Ønskes levering på et bestemt ugedag, spørg for pris !

Modtagelse af dine døre og vinduer

Ansvaret for leverancen overgår til køber, så snart elementerne er sat på jorden. Eventuelle skader og/eller mangler skal anføres overfør chaufføren i forbindelse med levering.

Hvis du ikke kan være til stede ved leveringen, vil varerne blive aflæsset på dit ansvar og anses for værende leverede uden fejl og mangler.

Hvis du efter udpakning konstaterer en skade, bedes du snarest muligt og senest 5 dage efter leveringsdatoen kontakte din kontaktperson hos STM Vinduer.

Øvrige forhold

Ordrer leveres i den af STM Vinduer bekræftede uge. Cirka 2-3 dage før levering udsendes opdateret leveringsadvis med information om leveringsdag. Denne information sendes pr. mail til trælasten samt pr. sms til valgfrit mobilnummer – evt. tømrer eller slutbruger.

Ved levering af større ordrer over 20 elementer kontaktes tømreren ligeledes telefonisk for at afstemme forventninger til leveringsdag.

STM Vinduer er ikke forpligtet til at levere på en bestemt dag eller tidspunkt i den bekræftede leveringsuge, men vi bestræber os på i videst mulige omfang at tage hensyn til kundernes ønsker. Såfremt der er behov for at elementerne leveres på et bestemt tidspunkt, har vi mulighed for, mod et mindre tillæg, at levere indenfor bestemte tidsterminer.

Udsættelse af aftalte leveringer, kan kun ske efter forudgående aftale med STM Vinduer. STM Vinduer har kun i begrænset omfang mulighed for opbevaring.

STM Vinduer forbeholder sig endvidere ret til at opkræve gebyr for lagring og håndtering af udsatte ordrer, i det omfang STM Vinduer er i stand til at varetage opbevaring.

Kontakt din repræsentant hos STM Vinduer i disse tilfælde.
Kontaktperson ved behov for uddybning af ovenstående eller øvrige forhold omkring levering: kontakt salgsafdelingen.


Vi er STM Vinduer

Mere end 50 års kontinuerlig fokusering på kvalitet, produktudvikling og service har gjort STM VINDUER A/S til en førende dansk producent af vinduer og døre i træ og træ/alu.

Vil du vide mere

STM vinduer A/S Kassebøllevej 3, 5900 Rudkøbing, Danmark, tlf. 63 51 16 09
Produceret i Rudkøbing, Langeland
TINIUM og NEO er produceret på Langeland
Kort over forhandlere
Find din STM forhandler
Find forhandlere