Stella Maris 0926

Døren til dit hjem

Vælg din hoveddør med omhu. Den skal være indbydende og matche husets stil og sjæl. Materiale- og farvevalg må gerne skille sig ud fra vinduerne. Det giver dit hus stil og karakter.

Hvad er vigtigt?

Der er flere ting, du bør tænke over, før du køber en ny yderdør:

  • Døren passer til husets stil
  • Døren er holdbar og af god kvalitet
  • Døren tilfører måske lys til gangen?
  • Døren er nem at vedligeholde
  • Døren er nem at lukke og låse
  • Døren skal være indbrudshæmmende
  • Tilbehør til døren
  • Døren lever op til energikravene
  • Skal dør være ind- eller udadgående?
Vedligehold
Tænk på hvordan din nye dør skal vedligeholdes.
En olieret massiv dør af mahogni kræver noget oftere vedligeholdelse end en malet yderdør. Placering ift. verdenshjørnerne kan også have en betydning. Mørke farver kan være en udfordring på sydvendte facader, fordi mørke farver absorberer mere lys og har dermed større risiko for at falme.
Tilbehør
Prikken over i’et til et personligt udtryk er det tilbehør, du vælger til din nye dør. STM tilbyder uanede muligheder såsom sideparti, flere typer dørtrin, sparkeplader, greb, lås, dørspion, brevindkast eller yderligere sikkerhedsforanstaltninger.

Sikkerhed
For at mindske risikoen for indbrud leveres mange modeller som standard med ekstra kraftige beslag. Du har også mulighed for at tilvælge løsninger, der yderligere sikrer din bolig såsom fx. ekstra cylinder eller sikkerhedsnokker.

Energi
Bygningsreglementet stiller krav om, at yderdøre skal være velisolerede og tætte, så der ikke spildes en masse varme. Se efter U-værdi. Jo lavere U-værdi, jo bedre er døren til at holde på varmen. Alle STM´s yderdøre er DVV -mærket og din garanti for en dør af høj kvalitet. DVV- mærket er Vindues Industriens certificering, som sikrer dig, at dørene opfylder en række krav til materialekvalitet og udformning. Alle pladedøre er højt isolerende, formstabile og yderst holdbare.

Farver
Overfladen og farven er i høj grad med til at bestemme helhedsindtrykket af døren og dermed give huset karakter. Den samme dør kan ændre udtryk, når du ser den i en anden farve. Døren leveres altid overfladebehandlet. Vælg mellem en af vores mange standardfarver eller (mod et mindre tillæg) en specialfarve. Bemærk at glasbånd altid er sorte og tætningslister lysegrå - uanset farven på døren.

Vi er STM Vinduer

Mere end 50 års kontinuerlig fokusering på kvalitet, produktudvikling og service har gjort STM VINDUER A/S til en førende dansk producent af vinduer og døre i træ og træ/alu.

Vil du vide mere

STM vinduer A/S Kassebøllevej 3, 5900 Rudkøbing, Danmark, tlf. 63 51 16 09
Produceret i Rudkøbing, Langeland
TINIUM og NEO er produceret på Langeland
Kort over forhandlere
Find din STM forhandler
Find forhandlere