Egøvej

Indeklima

Energi og komfort
i alle husets rum

Indeklimaet har høj prioritet hos STM vinduer. Med kvalitetsvinduer og døre kan du glæde dig over et behageligt indeklima, hvor temperatur og luftfugtighed er i en sund balance. STM kan hjælpe dig med at træffe de rigtige valg fra starten - det betaler sig i længden.

Moderne vinduer og døre er isolerende i en grad, så investeringen tjener sig hjem på varmeregningen. Det gavner ikke kun din privatøkonomi, men også det globale klima.

7 procent af det danske energiforbrug siver ud gennem utætte og dårligt isolerede vinduer. Det svarer til det dobbelte af den samlede energiproduktion fra landets vindmøller. A-mærkede energivinduer er en del af løsningen.

Komforten ved et energivindue kan mærkes.

Slut med blafrende lys og træk i nakken. Ingen kuldestråling ind i rummet, og ingen dug eller kondens, der giver dårligt indeklima. I stedet får du vinduer og døre, som kun kræver minimal eller ingen vedligeholdelse - lavet på specialmål, hvis du ønsker det. Med største lethed kan du åbne og ventilere huset eller lukke og holde storm og skybrud ude, når det er nødvendigt.

Hvis du tilvælger lydglas kan selv støjen fra trafikken eller snurrende maskiner i nabolaget bliver dæmpet, så du i ro kan nyde en god snak med dine nærmeste.

STM har leveret mange spændende løsninger, som sikrer det perfekte indeklima samtidig med, at varmetabet er minimalt.

Vi er STM Vinduer

Mere end 50 års kontinuerlig fokusering på kvalitet, produktudvikling og service har gjort STM VINDUER A/S til en førende dansk producent af vinduer og døre i træ og træ/alu.

Vil du vide mere

STM vinduer A/S Kassebøllevej 3, 5900 Rudkøbing, Danmark, tlf. 63 51 16 09
Produceret i Rudkøbing, Langeland
TINIUM og NEO er produceret på Langeland
Kort over forhandlere
Find din STM forhandler
Find forhandlere