Havhuse interior Trapperum

Lys og
æstetik

Vinduer og døre er en væsentlig del af dit hus’ identitet.

Naturens lys betyder meget for vores døgnrytme, humør og aktivitetsniveau. Det er videnskabeligt bevist. Ovenlys, tagvinduer, små sprossevinduer, store glasfacader. Alle fanger og spreder de lyset forskelligt. Vinduernes størrelse, antal og placering i et rum har afgørende betydning for din oplevelse af at befinde dig i rummet.
Lysindfaldet og udsigten er med til at give os en oplevelse af glæde, hygge og velvære. Hvem nyder ikke at sidde i sin yndlingsstol og følge de drivende skyer med øjnene, mærke solens varme eller fascineres af snefnuggenes vrimmel?

Set udefra er vinduer og døre med til at give en bygning stil. De kan skabe harmoni og balance eller dynamik og overraskelser. Alt efter hensigten. Åbningerne i bygningen er som pauserne i en smuk tale. Som livgivende åndedrag. De er kontakten mellem huset og omverdenen. Beregnet til udsyn og indblik. Indrammet af stærke og smukke materialer.

Dine vinduer og døre er en del af husets sjæl, og det er vigtigt for stemningen - både ude og inde - at huset har det rette udtryk. Det forøger også værdien på din ejendom betydeligt, når æstetik og design går op i en højere enhed.

Vi er STM Vinduer

Mere end 50 års kontinuerlig fokusering på kvalitet, produktudvikling og service har gjort STM VINDUER A/S til en førende dansk producent af vinduer og døre i træ og træ/alu.

Vil du vide mere

STM vinduer A/S Kassebøllevej 3, 5900 Rudkøbing, Danmark, tlf. 63 51 16 09
Produceret i Rudkøbing, Langeland
TINIUM og NEO er produceret på Langeland
Kort over forhandlere
Find din STM forhandler
Find forhandlere