IMG 4489
Pleje af overflader

Overflade-
behandling

Pleje af overflader

Inden du bestiller, er det en god ide at tænke på hvordan din nye dør eller dine nye vinduer skal vedligeholdes. En olieret massiv dør af mahogni kræver noget oftere vedligeholdelse end en malet yderdør. Placering ift. verdenshjørnerne kan også have en betydning. Mørke farver kan være en udfordring på sydvendte facader, fordi mørke farver absorberer mere lys og har dermed større risiko for at falme.

Fakta om FYR kernetræ

Fyrretræselementer leveres udelukkende i fingerskarret kernetræ, som er meget stærkt og modstandsdygtigt. Fyrretræet tilføres behandlingssystemet “2 ØKO”, herefter mellemslibes og topbehandles med vandbaseret maling i elektrostatisk anlæg. STM påfører 20-30 % mere maling end Vindues Industriens krav som foreskriver 80 my.

Fakta om træ/alu

Fyrretræet overfladebehandles efter “2 ØKO”. Herefter mellemslibes træet og topbehandles med vandbaseret maling i elektrostatisk anlæg. Vores aluminiumsprofiler gennemgår en 9-trins cromatiserings-proces, efterfulgt af en lakering i henhold til DIN50.939.

TINIUM - træ/alu vinduer kræver ingen anden vedligeholdelse end almindelig vask et par gange om året.

TINIUM (3-lags træ/alu)
Vi er STM Vinduer

Mere end 50 års kontinuerlig fokusering på kvalitet, produktudvikling og service har gjort STM VINDUER A/S til en førende dansk producent af vinduer og døre i træ og træ/alu.

Vil du vide mere

STM vinduer A/S Kassebøllevej 3, 5900 Rudkøbing, Danmark, tlf. 63 51 16 09
Produceret i Rudkøbing, Langeland
TINIUM og NEO er produceret på Langeland
Kort over forhandlere
Find din STM forhandler
Find forhandlere