Vindue dor vedligeholdelse

Vedlige­holdelse af aluoverflader

Alu rammer og karme skal ikke males for at opretholde garanti, idet aluminium kræver et minimum af vedligeholdelse, hvor du kan nøjes med at vaske vinduets karm og ramme udvendig et par gange om året.

Har aluminiumet fået en mindre ridse kan den poleres med et polermiddel. Dybe ridser, hvor man kan se aluminiumet under malingen, er meget vanskelige at reparere/male, men det betyder ikke noget for levetiden, idet der sker en automatisk oxydering, der lukker beskytter aluminiumet og derved forhindrer korrosion.

Alu overflader kan falme i årenes løb, hvor stærke farver falmer mest. Man kan i nogen grad friske farven op på samme måde, som man polerer en bil og med de samme midler.

Hvis man ønsker et farveskift, skal man enten afmontere aluprofilerne og sende dem til omlakering eller man kan bestille nye rammer i den ønskede farve.
Kontakt evt.en lokal tømmermester, oplys fabrikationskode og bed om et tilbud på levering af nye aluminiumsprofiler i den ønskede farve.

Vi er STM Vinduer

Mere end 50 års kontinuerlig fokusering på kvalitet, produktudvikling og service har gjort STM VINDUER A/S til en førende dansk producent af vinduer og døre i træ og træ/alu.

Vil du vide mere

STM vinduer A/S Kassebøllevej 3, 5900 Rudkøbing, Danmark, tlf. 63 51 16 09
Produceret i Rudkøbing, Langeland
TINIUM og NEO er produceret på Langeland
Kort over forhandlere
Find din STM forhandler
Find forhandlere